Nieuws!

Facebooktwitterlinkedinmail

 

KERSTVAKANTIE 2019 + OPEN LESDAG ZONDAG 5 JANUARI 2020

De yogastudio is van maandag 23 december 2019 t/m woensdag 8 januari 2020 gesloten vanwege de kerstvakantie. De wekelijkse yogalessen starten weer op donderdag 9 januari 2010. Op ZONDAG 5 JANUARI 2020 zijn er open lessen. Kijk voor het programma op de openlesdag onder “open lessen” in het menu.

WORKSHOPS

Er staan miv november 2019 zes nieuwe workshops ingepland! Kijk onder “workshops” in het menu voor alle info erover. Inschrijven kan via marjoleinschaaf@gmail.com
Het nieuwe lessen-seizoen start weer!
Met een open lesdag op zondag 15 september 2019 (zie rooster open lessen menu).
En dan miv maandag 16 september 2019 starten alle wekelijkse yogalessen weer. (zie lesrooster). Tot binnenkort in de studio!

 

 let op:START NIEUWE HATHA YOGALES OP DINSDAGEN 17.00 tot 18.00 uur miv di 17 sept 2019

let op: START EXTRA POWERYOGALES OP DONDERDAG 18.30 tot 19.30 uur miv do 26 sept 2019

 let op: START NIEUWE RESTORATIVE AERIALYOGALES OP DINSDAGEN 18.30 – 19.30 uur

EASY FLOW AERIAL YOGAof ook wel RESTORATIVE AERIAL YOGA combineert alle fantastische voordelen van de Aerial Yoga in een wat rustiger lesopbouw. Dwz met extra veel rustige subtiele strek- oefeningen. En met het doek op enkelhoogte boven de grond. Dwz heel dicht bij de grond zodat alle oefeningen heel haalbaar & rustig zijn.
Deze les wordt gegeven op maandagavond van 18.30 – 19.30 uur.
En miv 19 febr 2019 ook op dinsdagavond van 18.30 – 19.30 uur
 

 

START NIEUWE YOGA TRIMESTER miv ZONDAG 16 SEPTEMBER 2018

Op zondag 16 septemberzijn er de hele dag OPEN LESSEN. Kijk onder “open lessen” in het menu voor het lesrooster van de open lessen. De open lessen op de open lesdag zijn gratis. Het zijn allemaal korte lesjes van 30 minuten, zodat het ook mogelijk is om meerdere open lessen te volgen.

nb Mocht je verhinderd zijn op de open lesdag, dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom om een les uit het lesrooster te komen volgen als proefles. Een proefles kost dan 5 euro. (Geef je daarvoor van tevoren ajb via de mail op: marjoleinschaaf@gmail.com)

Miv MAANDAG 17 SEPTEMBERstarten de wekelijkse yogalessen dan weer. Het les-aanbod wordt miv 17 september uitgebreid met oa Yoga-Meditatie lessen, Easy Flow Yoga lessen : kijk der “lesrooster” in het menu.

 

WELKOM IN GLIMMEN !!!

Beste mensen;
Met vreugde en trots deel ik hierbij mee dat ik miv januari 2018 ga herstarten met de yogalessen in mijn nieuwe yogastudio in Glimmen.
Na lange tijd te hebben gezocht vond ik tenslotte een heel mooi plekje voor mijn nieuwe yoga-studio in Glimmen, dat een helemaal fijn en nieuw verschiet biedt. Ik ben heel gelukkig met mijn nieuwe lesruimte.
Onder “lesrooster” vindt je het concept-lesrooster dat miv januari 2018 in gaat.                      (Onder voorbehoud van wijzigingen).

Uitsluitend kleine lesgroepen van maximaal 8 deelnemers. Dus ajb tijdig inschrijven voor de les die je graag wilt volgen. Als de les volgeboekt is dan kan je op de wachtlijst ervoor  komen.

Het nieuwe adres van mijn yogastudio is:
Rijksstraatweg 35b,
9756 AB Glimmen
En mijn nieuwe email-adres is: marjoleinschaaf@gmail.com
tel nr van de studio is: 06 31 363 388

hopelijk tot ziens in Glimmen!
Marjolein

—————————————————————————————————————————————–

De HOT YOGA lessen worden gegeven beginnen met een extra warmte & energie opwekkende adem-techniek. Daarna lopen de erop volgende oefeningen allemaal vloeiend in elkaar over zodat je als vanzelf in een oefen-flow & focus komt waarbij de warmte in de zaal (25 graden) je steeds verder helpt in de oefeningen.
De HOT YOGA les besluit met een ademtechniek die je lichaam helpt om de in de les uitgevoerde oefeningen dieper in je systeem te laten inwerken, waarna er een korte ontspanning volgt. De HOT YOGA LESSEN duren anderhalf uur en kosten anderhalve strip van je kaart of E 12,-

AERIAL YOGA   !!!!!

Aerial Yoga is een nieuwe yoga vorm waarbij gebruik gemaakt wordt van een Yoga doek dat aan het plafond bevestigd is.                   Het wordt ook wel Yoga Swing genoemd. Dmv dit doek kunnen allerlei yoga-oefeningen uitgevoerd worden die anders met de zwaartekracht omgaan dan “gewone” yoga oefeningen op de grond. Het Yoga doek stelt je in staat om bewegingen te maken en houdingen aan te nemen die je niet voor mogelijk had gehouden !!!!!! (kijk voor meer info onder www.poweryogagroningen.nl)